เหตุที่เราต้องเลือกซื้อที่นอนยางพารา

นอนสบาย

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% ช่วยลดแรงกดทับที่เกิดจากที่นอน ไม่แข็งกระด้าง รบกวนคนนอนข้างๆหรือโยนตัวเวลานอน ที่นอนส่วนใหญ่มักเกิดแรงกดบนตัวผู้นอนทำให้นอนหลับไม่สนิท โดยเฉพาะขณะนอนหลับขั้นที่ 3 หรือ 4 ที่นอนยางพาราช่วยให้คุณนอนหลับได้สนิทนานกว่าและรู้สึกสดชื่นกว่าเมื่อตื่น ขึ้นมาตอนเช้า

ทนทาน

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% เริ่มมีการผลิตตั้งแต่ปี คศ. 1940 มีสถิติที่บันทึกว่าที่นอนชนิดนี้มีความคงรูปได้อย่างยาวนาน มากกว่า 30 ปี

ปลอดสารก่อภูมิแพ้

สำหรับผู้ที่มองหาที่นอนที่ทำจากวัสดุธรรมชาติ ย่อมต้องการที่นอนที่ปลอดจากสารเคมีและไรฝุ่น ไรฝุ่นไม่สามารถอาศัยอยู่ได้ในวัสดุธรรมชาติบางชนิดเช่น ผ้าที่ทำจากขนแกะเพราะมีสารลาโนลินเคลือบอยู่ ที่นอนยางพาราก็ปราศจากสารภูมิแพ้เช่นเดียวกัน เพราะไรฝุ่นไม่สามารถอาศัยอยู่ในยางพาราได้

ปลอดสารเคมี

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% ไม่มีส่วนผสมที่เป็นสารเคมีที่เป็นพิษ อาทิเช่นสารลดการติดไฟ กาว กรดบอริคเป็นต้น ถ้าคุณเป็นคนที่แพ้สารเคมีได้ง่ายหรือเป็นผู้ที่ห่วงสุขภาพของตัวท่านเองและ คนที่ท่านรัก คุณจะช่วยกำจัดสารเคมีออกจากชีวิตถึง 1ใน 3 ของที่เราในขณะที่เรานอนหลับซึ่งเป็นขณะที่ร่างกายอ่อนแอร่างกายเราได้รับ สารพิษได้ง่ายที่สุด

ถอดผ้าหุ้มที่นอนได้

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% สามารถติดซิบผ้าหุ้มที่นอนและถอดผ้าหุ้มออกมาซักได้ ที่นอนส่วนใหญ่ผ้าหุ้มมักยึดติดกับที่นอนไม่สามารถถอดออกทำความสะอาดได้ การนอนหลับบนที่นอนสะอาดที่สามารถถอดซักได้ทำให้เรามีสุขอนามัยที่ดีและปลอด จากเชื้อโรค

ช่วยรักษาสิ่งแวดล้อม

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% มีกรรมวิธีผลิตที่ทำจากธรรมชาติโดยไม่ทำลายสิ่งแวดล้อม ไม่มีส่วนผสมของสารเคมีที่จะปล่อยของเสียออกสู่สิ่งแวดล้อมในระหว่างผลิต

สะดวกสบาย

ที่นอนที่ทำจากยางพาราธรรมชาติ 100% สามารถเลือกความนุ่มได้ถ้าท่านต้องการ คุณอาจปรับความนุ่มให้เหมาะกับคู่ของคุณถ้าชอบความนุ่มไม่เท่ากันโดยการ เปลี่ยนความแข็งของยางภายใน

คุณสมบัติของที่นอนยางพาราธรรมชาติ

    ทนทานอย่างมาก ยืดหยุ่นมีแรงสปริงโอบอุ้มร่างกายปลอดสารพิษ ในกระบวนการผลิตไม่มีส่วนผสมของยางสังเคราะห์หรือเส้นใยอื่นๆไม่สะสมความชื้นไม่ก่อเกิดแบคทีเรียปลอดจากสารก่อภูมิแพ้ปลอดแมลงและไรฝุ่นออกแบบให้ ที่นอน “สามารถหายใจได้” โดยประกอบด้วยโฟมยางเล็กๆนับล้านๆและมี “รูระบาย” เพื่อให้ที่นอนสามารถระบายอากาศเข้าออกได้ ที่นอนจึงเย็นสบายไม่สะสมความร้อนคงความแน่นของยางแม้อุณภูมิห้องเปลี่ยนแปลง ไม่เหมือนที่นอนเมมโมรีโฟมที่จะเปลี่ยนความแน่นแข็งไปตามอุณหภูมิสัมผัสช่วยให้เลือดใหลเวียนได้ดีเพราะไร้แรงกดทับ ช่วยให้ผ่อนคลายกล้ามเนื้อในขณะเดียวกันยังมีแรงพยุงหลังส่วนล่างไม่ทำให้ปวดหลังป่าของต้นยางช่วยป้องกันการเกิดปรากฎการเรือนกระจก ช่วยรักษาสิ่งแวดล้อมการยืดหยุ่นของที่นอนเป็นอิสระต่อกันแม้น้ำหนักของผู้นอน 2 คนไม่เท่ากัน และไม่รบกวนคู่นอนเวลานอนพลิกตัวมีความแข็งหลายระดับให้เลือกใช้

 

Reasons to Buy Our Organic Mattresses

COMFORT

With our pure, natural latex rubber core, pressure points are relieved, reducing tossing and turning. Most mattresses create pressure points causing you come out of deep, restorative Stage 3 or Stage 4 sleep. Our natural latex mattresses allows you to remain in deep sleep longer and to awaken feeling refreshed rather than stiff or sore.

DURABILITY

Latex rubber mattresses have been around since the 1940’s. They have a long track record of retaining their shape. They can last up to 30 years.

CHEMICAL FREE

Our latex mattresses are not made with toxic chemicals–flame retardants, glues, boric acid, etc. If you are chemically sensitive or even if you are totally healthy, you can eliminate these chemical from 1/3 of your life–the most vulnerable time–while you are sleeping.

ALLERGY FREE

When you are looking for a natural or organic mattress, you will want to be sure they are free of chemicals and dust mites. Dust mites cannot live in mattresses that have organic wool because of the lanolin. Natural, latex rubber is also hypo-allergenic.

REMOVABLE COVER

Brass zippers allow you to remove the cover and wash it. With most mattresses you are stuck with whatever gets in your mattress or on it. For the best sleep hygiene occasional washing will make your mattress totally fresh and sanitary.

 

COMFORTABLE

With our latex mattresses you can change the firmness after you own it. You can decide if you want your side very firm and your partner wants it very soft.

ENVIRONMENTALLY FRIENDLY

All of the materials in our mattresses are environmentally friendly and minimally processed. The key is that no man made chemicals are used in the process

Features of Natural Latex

Extremely durable, flexible, and resilient;

No toxic substances or ozone-depleting agents used in the manufacture of this product;

No synthetic rubber or other fibers are used;

Resistant to moisture buildup;

Naturally antibacterial and hypoallergenic;

Mold and dust mite free;

Designed for “breathability” with an open cell structure and special “pin-core” construction which allows for ventilation of body heat;

Retains its firmness level, regardless of room temperature, unlike temperature sensitive visco-elastic foam mattresses or pillows;

Improved circulation due to the inherent suppleness of latex. It sooths and relaxes muscles, while still providing proper support for the body;

Rubber plantation helps combat the greenhouse effect, an excellent environmental choice.

Maintains independent support even when two people of different body weights sleep on the mattress;

Different degrees of firmness available